Lajme

  Pothuajse të gjithëve na ka ndodhur të themi ose të dëgjojmë nga miqtë dhe të afermit tanë një shprehje të tillë: “Unë dua të blej një orë të mirë, por ato janë thjesht të papërballueshme për xhepin tim. Si...
Vazhdo së lexuari
Mbrëmja e Krishtlindjes dhe ndërrimit të viteve është një festë magjike, ku përveç entuziazmit të pritjes së një viti të ri, dashuria për njerëzit tonë të dashur dhe dhuratat që e simbolizojnë këtë ndjenjë i japin akoma më shumë vlerë....
Vazhdo së lexuari