Lajme

Mate kohën me Enzo Attini!
Pse të zgjidhni orën Enzo Attini?! - Cilësi maksimale   Enzo Attini është njohur për cilësinë e lartë dhe dizajnin e veçantë të produkteve që prezanton. Orët janë të lara në flori 18 karat, vijnë të shoqëruara me rripat presidencial...
Vazhdo leximin
Enzo Attini: Syzet më të preferuara të momentit!
Syzet janë gjithmonë një aksesor i rëndësishëm dhe stili i tyre ndryshon vazhdimisht. Disa nga stilet më të preferuara të momentit të personave të showbiz-it janë si më poshtë: Syzet e Diellit “Oversized” Këto syze janë të mëdha dhe dramatike,...
Vazhdo leximin