PERSE ORËT ENZO ATTINI FILLOJNE NGA NUMRI 888 ?

PERSE ORËT ENZO ATTINI FILLOJNE NGA NUMRI 888 ?

Numri 888 është një numër i fuqishëm, pasi ai mbart dridhjet dhe atributet e numrit 8 .

Numri 8 ka të bëjë me vetëbesimin, realitetin, manifestimin e pasurisë dhe bollëkut pozitiv, besueshmërinë, të vërtetën dhe integritetin, vetëbesimin,  dhe gjykimin e mirë, arritjen, dhënien dhe marrjen, dhe karma; Ligji Universal Shpirtëror i Kauzës dhe Efektit.

Numri 888 sjell një mesazh ngritës të inkurajues për të treguar arritjet, suksesin, përpjekjen përpara.

Ai sjell një mesazh për të qëndruar optimist dhe për të dëgjuar intuitën tuaj dhe udhëzimin e brëndshëm. 

Ky numer tregon se bollëku financiar dhe material është duke ardhur në jetën tuaj dhe tregon që ju do të merrni shpërblime të papritura për punën e bërë mirë.

Numri 888 ju thotë se qëllimi juaj i jetës mbështetet plotësisht nga Universi. Prosperiteti i madh financiar është i juaji, tani dhe në të ardhmen.

Ndaj Enzo Attini cdo koleksion të produkteve të tij e nis nga ky numër,në mënyrë që të gjitha cilësitë e lartëpërmëndura të transmetohen tek produktet dhe klientet tonë.


1 koment


  • Eneada

    Mund të them se Gjithësia më solli te kjo faqe dhe te ky emër. Më vjen shumë mirë që ka persona që besojnë te fuqia e Gjithësisë, e ndiejnë dhe e transmetojnë edhe te të tjerët. Enzo-s i uroj shumë fat në biznesin e tij dhe atë që ai ia jep të tjerëve u shumëfishoftë për të.
    Gjithashtu dhe juve ju uroj punë sa më të mbarë! :)


Lësho një koment

Ju lutem vini re, komentet duhet të aprovohen përpara se të publikohen