Lajme

Dhuratat më të shpeshta që bëhen për fundvit
Mbrëmja e Krishtlindjes dhe ndërrimit të viteve është një festë magjike, ku përveç entuziazmit të pritjes së një viti të ri, dashuria për njerëzit tonë të dashur dhe dhuratat që e simbolizojnë këtë ndjenjë i japin akoma më shumë vlerë....
Vazhdo leximin
Çfarë tregon ora për personalitetin e njeriut?
Çfarë tregon ora për personalitetin e njeriut “Të gjithë shohin orën tënde dhe ajo përfaqëson kush je, vlerat e tua dhe stilin personal.” –basketbollisti i njohur botërisht, Kobe Bryant është shprehur. Të mbash një orë në dorë, do të thotë...
Vazhdo leximin
Misioni ynë
Cila është “Pse-ja” jonë? Ne jemi këtu jo vetëm që të shesim produkte luksi, por edhe për të lidhur 3 gjëra esenciale : Dashurinë, Udhëtimin dhe Kohën. Jeta është e shtrenjtë për njerëzit, dhe gjëja më e rëndësishme për ta është “Koha” prandaj...
Vazhdo leximin
Filozofia e markës Enzo Attini
Edhe në shekullin e 21, industria e modës italiane vazhdon të nderohet si një nga më cilësoret në botë, me biznese familjare prodhimi  të panumërta. Për dekada me rradhë, mjeshtërit italianë kanë transformuar të zakonshmen në të jashtëzakonshme, dhe Enzo...
Vazhdo leximin