Kushtet e garancisë për bizhuteritë

KUSHTET E GARANCISË

Byzylyku juaj Enzo Attini ka një garanci gjashtë (6) mujore nga data origjinale e blerjes nën kushtet e kësaj garancie.

Garancia mbulon vetëm defektet e fabrikimit. Klienti duhet të ruajë me kujdes kutinë deri në periudhën e mbarimit të garancisë.

Enzo Attini nuk do ta pranojë kërkesën e garancisë, nëse byzylyku ka shenja të konsumimit të tepërt ose keqpërdorimit.

Defektet e fabrikimit nuk përfshijnë humbjen e pjesëve, dëmtimet nga përdorimi i përditshëm (futja ne ujë) ose dëmet që shkaktohen pas rënies në tokë të produktit apo goditjeve.

Ne rekomandojmë që ta hiqni byzylykun nga dora përpara se të futeni në dush, kur notoni ose në çdo lloj aktiviteti që përfshin ekspozimin ndaj ujit, pasi garancia nuk mbulon në asnjë rast dëme të shkaktuara nga lagështira.

Garancia nuk mbulon:

Ndryshimet estetike që lidhen ngushtë me mënyrën e perdorimit të përditshëm dhe nga koha ( p.sh sipërfaqe të gërvishtura, ndryshim i ngjyrës dhe/ose materialit të byzylykut).

Dëmtimet (duke përfshirë këtu dëmtimin nga lagështira) të shkaktuara nga përdorimi jo i duhur, mungesa e kujdesit ose aksidentet (goditjet, shtypjet, përplasjet, etj.).

Dëmtimet e shkaktuara nga zjarri ose katastrofat natyrore (psh tërmetet).

Mirëmbajtja

• Byzylyku nuk duhet të bjerë në kontakt me ujin, (sidomos me ujin e kripur, sepse do ta dëmtojë), sapunin, tretësit, merkurin, detergjentët, parfumin, kozmetikën ose agjentët e fortë të pastrimit si benzina, spraj pastrimi, ngjyra, ngjitës etj. Kjo mund të dëmtojë larjen e sipërfaqes së byzylykut tuaj.

• Mos përdorni ose vendosni objekte të mprehta në byzylykun tuaj, sepse ai mund të gërvishtet.

• Nëse nuk e përdorni byzylykun, ruajeni atë në një vend të thatë.