Rregullat e kthimit

RREGULLAT E KTHIMIT

Në rastin kur ju e keni porositur produktin dhe keni zgjedhur opsionin e pagesës në dorëzim (cash on delivery):

0 Stres – Tek ne ju keni mundësi kthimi brenda 14 ditëve për blerjet online

Nëse ju dëshironi kthim parash, kthimi i produktit duhet të bëhet BRENDA 48 ORËVE nga momenti që ju keni marrë porosinë në dorëzim nga korrieri.  

Nëse ky afat kalon, mos u shqetësoni. Ju sërish do mund ta ktheni produktin tuaj, brenda 14 ditëve por në këtë rast, ju do keni mundësi vetëm ta zëvëndësoni produktin me një produkt tjetër, pra nuk do mund t’ju kthehen paratë.

Pra, ne do ju lejojmë që kundrejt vlerës së produktit të kthyer, ju të merrni një produkt tjetër me të njëjtën vlerë.

Produktet që dëshironi të ktheni duhet të jenë në kutinë origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë përdorur apo dëmtuar gjatë provës dhe tё shoqërohen me të gjithë aksesorët dhe udhëzimet e përdorimit .

Dërgesat bëhen në bashkëpunim me shërbimet postare dhe partnerët e tyre kanë të drejtë të anullojnë blerjen dhe të kthejnë mallrat e dërguara duke kontaktuar me shërbimin e konsumatorit te Enzo Attini, duke siguruar që produkti është I paketuar dhe në të njëjtën gjendje sic ishte kur ju e morët atë. Sidoqoftë, klienti është përgjegjës për koston dhe riskun e transportit të produktit të kthyer. 

 

Në rastin kur ju e keni porositur produktin dhe keni zgjedhur opsionin e pagesës me kartë, PayPal ose çdo lloj forme të pagesave elektronike direkt në website:

Politika jonë e kthimit zgjat 14 ditë. Nëse kanë kaluar 14 ditë nga blerja juaj, për fat të keq nuk mund t'ju ofrojmë kthim ose shkëmbim. 


Për t'u kualifikuar për kthim, artikulli juaj duhet të jetë i pavendosur, i padëmtuar, i papërdorur (i ri) me të gjitha etiketat origjinale të bashkangjitura dhe në të njëjtën gjendje që e keni marrë. Artikujt duhet të kthehen në paketimin e tyre origjinal, duke përfshirë aksesorët manualin e përdorimit dhe garancinë ndërkombëtare dhe çdo gjë tjetër që ka ardhur me artikullin.
Ne nuk do të pranojmë asnjë kthim kur produkti tregon shenjën më të vogël të përdorimit. 25% e vleres mund të zbritet nga vlera fillestare e paguar.
Ne rekomandojmë të bëni një fotografi se si e keni paketuar kthimin tuaj për referenca në të ardhmen.

Nëse e ktheni porosinë, transporti fillestar i siguruar nga ana jonë, kostot e tjera të përgatitjes së porosisë dhe tarifat e proçesorëve të pagesave ne website etj, do të zbriten nga vlera qe keni paguar edhe në rastin e ofertës me transport falas.
Ju do të jeni përgjegjës për të paguar për kostot tuaja të transportit për kthimin e artikullit tuaj. Kostot e transportit janë të pakthyeshme.

Sigurohuni që të ruani faturën tuaj postare. Dërgoni vetëm Shërbimin Postar te shpejtë  (me të njëjtin cilësi & shpejtësi shërbimi që ju kemi dërguar pakon). Ne ju rekomandojmë shumë të siguroni pakon tuaj dhe ta mbroni atë në mënyrë adekuate gjatë dërgesës si dhe të jetë në paketimin e vet origjinal.

Ne nuk garantojmë se do të marrim artikullin tuaj të kthyer. Enzo Attini nuk është përgjegjës për produktet e humbura ose të dëmtuara gjatë dërgesës. Nëse artikulli humbet dhe dëmtohet gjatë proçesit të transportit, ne nuk marrim përgjegjësi dhe nuk do të japim rimbursim ose zëvendësim.


Asnjë orë nuk do të pranohet pa konfirmimin e kthimit nga ana jonë me email. Duhet të na kontaktoni në suport@enzoattini.al për të mësuar se si ta ktheni produktin tuaj. Ju do të merrni një email nga ekipi ynë brenda 2 ditëve të punës.

Ju lutemi na dërgoni orën e papërdorur/të papërdorur përsëri tek ne ne adresen që do të ju dërgojmë me email, me kutinë origjinale dhe kartën origjinale të garancisë.

Në rast kthimi, vlera fillestare e pagesës tuaj do t'i nënshtrohet disa tarifave zbritëse si:
transporti fillestar dhe kostot e tjera  nëse ora kthehet jo sepse ka një defekt nga ana e Enzo Attinit;
nëse ora e kthyer është perdorur, ka shenja papastërtie, ka vrima te zmadhuara në rripin e lekures, gërvishtjet në kapëse, plastika është hequr etj.


TARIFA E IMPORTIT / TARIFA PËR DËRGESË & DORËZIM


KUJDES: Në rastet kur porosia është dërguar, klientit i kërkohet të marrë porosinë. Ju lutemi vini re se në rast se një porosi dërgohet në një adresë dërgese jashtë BE-së, klienti mund t'i nënshtrohet detyrimeve dhe taksave të importit, të cilat mblidhen kur dërgesa arrin në adresën tuaj të dorëzimit. Klienti (JU) do të jeni përgjegjës për pagesën e këtyre detyrimeve dhe taksave të importit.

Ju lutemi vini re se nëse ju, si marrës i produktit, zgjidhni t'i refuzoni këto tarifa pas dorëzimit, kompania do të duhet t'i shlyejë ato në mënyrë që të marrë dërgesën në këmbim.

Këto kosto do të zbriten gjithashtu nga vlera e pagesës suaj fillestare si një tarifë shtese.


POLITIKA E KTHIMIT TË PARAVE

KUJDES: Për të përfituar opsionin e kthimit të parave ose shkëmbim për artikujt e kthyer:

(i) duhet të na njoftoni brenda 14 ditëve nga data e blerjes;

(ii) produkti të jetë në paketimin origjinal;

(iii) produkti duhet të jetë në gjendje të re/të papërdorur. Ne nuk pranojmë  asnje produkt që ka shenja përdorimi.

Nëse nuk jeni në gjendje të pajtoheni plotësisht me politikën e kthimit, për fat të keq, mund të mos keni të drejtë për një kthim parash ose zëvendësim të plotë.
Rregullimet e çmimeve për blerjet e mëparshme nuk lejohen.
Kthimet mund të pranohen vetëm për blerjet nga www.enzoattini.al
Pasi kthimi juaj të merret dhe inspektohet, ne do t'ju dërgojmë një email për t'ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t'ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e kthimit të pagesës tuaj.

Nëse jeni miratuar, atëherë ky kthim pagese  do të përpunohet dhe një kredi do të aplikohet automatikisht në kartën tuaj të kreditit ose në mënyrën origjinale të pagesës, brenda një numri të caktuar ditësh.

Ne rast se kthimi i pagesës vonon

Nëse nuk keni marrë ende një kthim parash, fillimisht kontrolloni përsëri llogarinë tuaj bankare. Pastaj kontaktoni kompaninë tuaj të kartës së kreditit, mund të duhet pak kohë përpara se kthimi i pagesës juaj të shfaqet zyrtarisht. Më pas kontaktoni bankën tuaj. Shpesh duhet pak kohë përpunimi përpara se të shfaqet si veprim.