PYETJET MË TË SHPESHTA NGA KLIENTËT TANË

1.Si të vendosim orën në gjendje pune? 

Për të parë videon se si të vendosim orën në punë klikoni  dhe si të ndërrojmë dhe regjistrojmë rripat metalik klikoni këtu.

2. Cilat janë mënyrat e pagesës?

 Enzo Attini.al ofron këto mënyra pagese:

- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri dhe Kosovë 

- Blerje me këste direkt në dyqanin tonë online pa lëvizur nga shtëpia ose në atë fizik në Tiranë.

- Pagesë me Kartë Krediti / /Debiti (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS).

- Pagesë me PAYPAL EXPRESS CHECKOUT.

- Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 3. Sa vonon dërgesa?


-Për dërgesat brënda Tirane porosia vjen brënda 1-2 orësh.

-Për dërgesat brënda Shqipërisë, 1-2 ditë.

-Për dërgesat në Kosovë, 3-5 ditë.

-Për dërgesat nëper botë, 3-5 ditë.

4. A ekziston mundësia për të bërë pagesë me këste?

 -Po patjetër, për të blerë me këste ju mund të aplikoni direkt nga shtëpia duke klikuar në butonin e kuq BLI ME KËSTE ose duke u  paraqitur pranë pikës tonë fizike në adresën e mëposhtme:


ENZO ATTINI SHQIPËRI / RISHITËS I AUTORIZUAR

Adresa : Rruga “Mine Peza”, Pallati Nr.2, Dyqani Electronic Line/Apple,  Tiranë

Orari: E Hënë-E Shtunë/10am-8pm info@enzoattini.al

Mob:+355 677168900

5. A ekziston mundësia e pagesës me këste në Kosovë?

 - Për momentin, nuk ekziston mundësia e pagesave me këse në Kosovë, por jemi duke u përpjekur për ta sjellë si shërbim së shpejti edhe atje.

6. A keni dyqan fizik?

 -Po ne kemi dyqan Fizik. Nëse dëshironi të shikoni modelet e orave tona nga afër, na vizitoni në adresën tonë:


ENZO ATTINI SHQIPËRI / RISHITËS I AUTORIZUAR

Adresa : Rruga “Mine Peza”, Pallati Nr.2, Pranë Dyqanit Electronic Line/Apple,  Tiranë

Orari: E Hënë-E Shtunë/10am-8pm info@enzoattini.al

Mob:+355 677168900

7. A kanë garanci?

 -Po sigurisht. Orat Enzo Attini kanë 2 vite garanci nderkombetare.

8. Pjesa e rripave dhe e kasës, a është e larë në ar?

 -Po, jane te lara me Ar 18 karat me trashësi 1 micron.

9. A është orë për meshkuj apo për femra ?

-Dizajni dhe madhësia 40 mm e orës është studiuar dhe krijuar për të qënë e përshtatshme për të dyja gjinitë.10. A bëni dërgesa në qyetet e tjera përveç Tiranës?

 -Sigurisht, ne mbulojmë çdo qytet dhe fshat të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë.

11. A ka çertifikatë për orën?

 -Çdo orë Enzo Attini përvec Çertifikatës së Përdorimit vjen dhe me një numër serial të gdhendur në pjesën e pasme të orës, i cili është unik dhe lidhet me emër,mbiemër të bleresit.

12. A janë orat origjinale?

 -Për të patur siguri mbi blerjen që ju bëni, ne ju këshillojmë  që ju ta porosisni atë  vetëm në dyqanin tonë fizik ose në dyqanet zyrtare ENZO ATTINI  online:

www.enzoattini.al

www.enzoattini.it

www.enzoattini.eu

www.enzoattini.com

 -Për të vërtetuar që ora është Autentike ju mund të dërgoni një email me modelin e ores dhe numrin e saj unik i cili ndodhet në pjesën e pasme të saj tek info@enzoattini.com dhe kompania mëmë do t’ju konfirmojë nëse ora është autentike si dhe kujt i përket ajo.

13. Çfarë të dhënash duhen për të bërë porosinë?

 -Nese ju dëshironi ta bëni vetë blerien në dyqanin tonë online www.enzoattini.al,të dhënat që duhet të plotësoni janë: Emër, Mbiemër, Adresa juaj, Emaili (opsional) dhe nr. i telefonit.

Ju mund të zgjidhni të bëni pagese me kartë, PayPal ose dhe pagesë Cash në momentin e dorëzimit.

 14. A janë orat rezistente ndaj ujit ?

Të gjithë orët tona janë testuar nën presionin 5 ATM.

Kjo është një orë që ju mund ta trashëgoni dhe ne ju ekomandojmë që ta hiqni orën nga dora përpara se të futeni në dush, kur notoni ose në çdo lloj aktiviteti që përfshin ekspozimin ndaj ujit.

r më tepër referojuni tabelës së mëposhtme.

 

 15. Përse Enzo Attini ?

16. Materiali i byzylykut?

Materiali eshte Inoks, 316 L, larje me Ar 18 karat, 1 micron

17. Materiali i syzeve?

Skeleti perbehet nga materiali Cellullose Acetate me pjese metalike inoksi 316 L, ndersa xhamat jane polycarbonat dhe pa polarizim

18. A kanë garanci syzet  dhe byzylykët Enzo Attini ?

- Jetëgjatsia e syzeve dhe byzylykeve tone lidhet ngushtë me mënyrën e përdorimit, ndaj ne nuk japim garanci për to. Por, ju sigurojmë që ne kemi bëre maksimumin e mundshëm që të arijmë cilësinë më maksimale që mund të ofrohet.