Mënyrat e pagesës

Në dyqanin Enzo Attini.al ofrohen këto mënyra pagese:

 
 - Pagesë CASH (me para në dorë), në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

 - Pagesë me Kartë Krediti / /Debiti (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, APPLE PAY).

 - Pagesë me PAYPAL EXPRESS CHECKOUT.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë, Cash ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë  ONLINE dhe tek ai fizik që ndodhet në Tiranë.