Termat dhe kushtet

Informacioni personal

Kur blini te Enzo Attini , i gjithë informacioni i vendosur nga ju shërben për të përfunduar porosinë juaj dhe mbetet konfidencial. Ju keni të drejtë të kërkoni të keni akses tek të dhënat tuaja nëse dëshironi të ndryshoni apo të hiqni dicka. Enzo Attini mund të përdorë cookies, për shembull për të përmirësuar eksperiencën tuaj në faqen tonë të internetit.

PRODUKTI

Fotot e produktit dhe informacionet e disponueshme, e reflektojnë më së miri produktin.
Fotot mund të duken ndryshe në varësi të parametrave të ngjyrave të kompjuterit tuaj. Të gjitha fotot duhet të shihen vetëm si ilustrime, dhe nuk garantojnë pamjen e saktë dhe karakteristikat e produktit. Enzo Attini ka të drejtë të ndryshojë çmimet, të shtojë kosto ekstra dhe të ndryshojë fotot dhe informacionet e produkteve pa lajmëruar.

DERGESAT DHE ANULLIMET

0 Stres – Tek ne ju keni mundesi kthimi brenda 14 diteve 

Nëse ju dëshironi kthim parash, kthimi i produktit duhet të bëhet BRENDA 48 ORËVE nga momenti që ju keni marrë porosinë në dorëzim nga korrieri.  

Produktet që doni të ktheni duhet të jenë në kutinë origjinale, me paketimin dhe ambalazhimin e tyre, të mos jenë përdorur apo dëmtuar gjatë provës dhe tё shoqërohen me të gjithë aksesorët dhe udhëzimet e përdorimit .

Nëse ky afat kalon, mos u shqetësoni. Ju sërish do mund ta ktheni produktin tuaj, brenda 14 ditëve por nëse kthimi bëhet pas 48 orëve, ju do keni mundësi vetëm ta zëvëndësoni produktin me një produkt tjetër, pra nuk do mund t’ju kthehen paratë në raste të tilla.Pra, ne do ju lejojmë që kundrejt vlerës së produktit të kthyer, ju të merrni një produkt tjetër.

Dërgesat bëhen në bashkëpunim me shërbimet postare dhe partnerët e tyre kanë të drejtë të anullojnë blerjen dhe të kthejnë mallrat e dërguara duke kontaktuar me shërbimin e konsumatorit te Enzo Attini, duke siguruar që produkti është I paketuar dhe në të njëjtën gjendje sic ishte kur ju e morët atë. Sidoqoftë, klienti është përgjegjës për koston dhe riskun e transportit të produktit të kthyer. 

KUSHTET E ANKESAVE

Është e rëndësishme që ju si klient ti kontrolloni me kujdes produktet tuaja kur I merrni në mënyrë që të verifikoni që produktet janë në rregull dhe jo të dëmtuara. Nëse produkti juaj dëmtohet gjatë transportit, qoftë ky dëmtim I dukshëm apo I fshehur, ju duhet të raportoni sa më shpejt që te jetë e mundur me postën.

Çdo ankesë I duhet bërë shërbimit të konsumatorit në format e kontaktit ne faqen e internetit. 

 TË DREJTAT E PRONËSISE INTELEKTUALE

Të gjitha të drejtat e pronësisë intelektuale, si logoja dhe të drejtat e autorit, në faqen e internetit dhe në materialin e publikuar në të janë në pronësi të Enzo Attini, filialeve të tij ose licensuesve të tij. Përdorimi I faqes së internetit apo përmbajtjes së saj, duke përfshire kopjimin e nje pjese ose gjithë materialit, përvec përdorimit personal jotregetar, janë të ndaluara pa lejen e Enzo Attini.

 RUAJTJA E EMRIT

Të gjitha produktet mbeten pronë e Enzo Attini derisa pagesa të kryhet e plotë.

RISHIKIMET E KUSHTEVE

Enzo Attini mund ti rishikoje këto kushte nga momenti në moment. Sa herë që të blini një produkt nga ne, kushtet e përgjithshme në fuqi do të aplikohen në marrëveshjen tuaj me Enzo Attini. Prandaj duhet që periodikisht të vizitoni këtë faqe për të parë kushtet aktuale që lidhen me ju.