Filozofia e markës Enzo Attini

Filozofia e markës Enzo Attini

Edhe në shekullin e 21, industria e modës italiane vazhdon të nderohet si një nga më cilësoret në botë, me biznese familjare prodhimi  të panumërta.

Për dekada me rradhë, mjeshtërit italianë kanë transformuar të zakonshmen në të jashtëzakonshme, dhe Enzo Attini pretendon të bëjë të njëjtën gjë. E thënë shkurt, moda rrjedh përmes gjakut Italian.

Markat italiane përfaqësojnë luksin, autoritetin absolut në të gjitha materialet.

Me këtë projekt ambicioz, Enzo Attini ka kombinuar historinë e Artit, Modës Italiane me një frymëzim të dukshëm që vjen nga trashëgimia kulturore në Itali, bashkë me eksperiencën zviceriane të prodhimit të orëve.

Megjithëse është e vërtetë se ka një fill magjie që kalon pothuajse në të gjitha markat italiane, Enzo Attini është një etiketë që me të vërtetë mbart një nivel të caktuar klasi dhe autenticiteti.

Duke forcuar një lidhje të pazakontë midis markave moderne italiane dhe kulturës "Street style", Enzo Attini ka gjetur nje thelb rezistent të autencitetit të tij që në fillimet e tij.

Enzo Attini filloi të mbjellë vizionin e tij  tek dizenjot e orëve dhe më pas tek njerëzit duke u përpjekur ti bëjë ata të shohin përtej të bukurës.

Enzo Attini ështe prej vitesh tashmë pjesë e markave italiane, me një stil shumë unik duke përqafuar kulturën italiane në një mënyrë tërësisht të re.

Enzo Attini themeloi etiketën e vet pasi u inspirua nga trashëgimia kulturore italiane dhe misioni I tij është të sjellë më të bukurën e Italisë sa më pranë jush.

Italia është vendi i parë në botë me më shumë trashëgimi kulturore dhe AND-ja e produkteve Enzo Attini e reflekton dukshëm këtë kulturë të spikatur në një mënyrë artizanale dhe shum profesionale.

Për orat tona në kemi ndërtuar një produkt pothuajse perfekt.

Ne kemi bashkuar dizajnin dhe lëkurën më të mirë italiane me mekanizmat zvicerane nga Ronda dhe Sellita.

Ne pjesën e pasme të cdo ore, Enzo Attini pasqyron me gdhendje thelbin e disa prej destinacioneve kulturore më të spikatura të Italisë.

Me këtë linjë të produkteve dhe aksesorëve artistike, ne i japim klientëve tanë më të mirën e Italisë.

Syzet Enzo Attini kane shumë detaje moderne. Ato janë kombinimi perfekt i dizajneve më të spikatura klasike me një prekje moderne nga dizenjatorët tanë.

Logoja e Enzo Attini është një vulë cilësie në vetevete!

Ne përdorim materiale shum premium për të arritur qëllimet tona në ndërtimin e aksesorëve Enzo Attini.

 

-Enzo Attini është i guximshëm dhe joshës, me një shpirt klasik dhe modern të përjetshëm.

 

Enzo Attini

 


Lësho një koment

Ju lutem vini re, komentet duhet të aprovohen përpara se të publikohen