PUNESIM NE DYQAN FIZIK, NE SEKTORIN E SHITJEVE ONLINE APLIKO TANI

Sheshi Wilson/Tirane
10
Kohë e plotë

MIRË SE ERDHE NË PROGRAMIN E PUNËSIMIT TË SHITJEVE ONLINE NË DYQANIN TONË FIZIK.


ENZO ATTINI eshte kompania e cila ofron Ora premium autentike dhe aksesore te tjere ne te gjithe Boten, nepermjet shitjeve online.

Kompania ENZO ATTINI kerkon :

Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes dhe sherbimeve online te rrjeteve sociale.

Kompania Enzo Attini ofron:

-Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.

-Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.

-Mbeshtetje super dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte

-Rritje financiare sipas sukseseve te perbashketa.


PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;

Te jete i pershtatshem 100% me te gjitha situatat dhe kerkesat e reja e pozicionit te punes ne te ardhmen;

Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;

Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;


KËRKESAT E PROFILIT:

Aftesi shume te mira ne te shkruar

Njohuri e mire e Facebook/Instagram

Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;

Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;

Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.

Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.

Te jete metodike dhe e organizuar.

Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme

Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze, (e detyruar).

Preferohet te kete njohuri te gjuhes Italiane, por jo e domosdoshme

Kandidatja duhet te jete femer nen 30 vjec


Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al


Suksese!

|||Sheshi Wilson/Tirane|||10||||||Z8EXxgIlbjylKwsg|||FULL_TIME|||EUR|||HOUR|||single||||||||||||false

FORMATI I APLIKIMIT

* Kërkohet

Faleminderit. Aplikimi juaj u dërgua me sukses.