Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.

Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.

Çmimi i zakonshëm €569 Çmimi i ofertës €169
(Ju kurseni: €400 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Syzet Enzo Attini kanë shumë detaje fashion, ato jane kombinimi perfekt i dizajnit  ikonik  të ndërthurur me punën fantastike të dizenjuesve italianë të markës Enzo Attini.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
O
Ornela Zeneli

Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.

Dear Ornela,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

A
Arnisa Haxhiaj

Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.

Dear Arnisa,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

D
Denisa Zhollanji
Yes⭐️

Hello🤗
Thank you for your message!
I am very satisfied with my purchases at Enzo Attini.
One day at work, I happened to come across your website on my phone and after opening the photos I saw two produkts such as glasses and a watch that I just got and decidet to try them.
I can say that I am very happy that I got them because both the glasses and the watch are very luxurious and make a difference with every brand I have seen and tried to date.
Thank you Enzo Attini!
You are the best⭐️⭐️⭐️

Dear Denisa,

We're so glad that you like your Enzo Attini watch & sunglasses so much.
Thank you very much for your kind and detailed review, it makes us very happy and we really appreciate it! Your satisfaction is our main priority!❤️

Regards,
Enzo Attini

Specifikat

Dizajni

Dizenjatorët italianë të syzeve shquhen për stilin elegant dhe kreativitetin e tyre të pazëvendësueshëm.

Në koleksionin e syzeve, dizenjatorët e Enzo Attini e kanë shprehur mjeshtërinë e tyre nëpërmjet formave të sofistikuara dhe detajeve të hollësishme. Syzet e krijuara prej tyre, sjellin një kombinim të harmonizuar mes trashëgimisë italiane dhe inovacionit më të fundit në botën e modës.

Rezultati  i këtyre krijimeve, është koleksioni ynë unik i syzeve, me cilësi të jashtëzakonshme dhe karakter të veçantë.

Skeleti

Skeletet e syzeve të përpunuara me mjeshtëri, janë realizuar me materiale të cilësisë së lartë si: titan, acetat bio , najlon organik dhe inoks. Kombinimi i linjave të hollësishme dhe detajeve të mrekullueshme krijon një stil unik, duke ofruar syze të mrekullueshme dhe estetikisht të bukura që kapërcejnë trendet aktuale dhe
shprehin shkëlqimin e përjetshëm të dizajnit italian.

Lentet

Lentet najlon të syzeve shquhen për cilësi të jashtëzakonshme. Ato ofrojnë kualitet optik të lartë, me pamje të qartë dhe të përshtatshme për sytë.

Gjithashtu, janë të qëndrueshme, shumë rezistente ndaj kohës dhe ofrojnë mbrojtje të lartë ndaj rrezeve UV.

Përveç kësaj, lentet najlon janë të lehta dhe disponojnë një gamë të gjerë ngjyrash dhe stilimesh, duke përshtatur dizenjimin dhe preferencat individuale. Kjo i bën ato zgjedhje të shkëlqyer për syze të cilësisë së lartë.

Punimi me dorë

Transformoi ato lehtësisht në syze optike

Ky model i syzeve Enzo Attini eshte lehtesisht i transformueshem ne syze optike. Skeleti i tyre eshte lehtesisht i modifikueshem, mjafton te hiqen lentet dhe te zevendesohen me lente optike.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
O
Ornela Zeneli

Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.

Dear Ornela,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

A
Arnisa Haxhiaj

Piazza San Marco / Black & Gold Color + Dark Black Lens.

Dear Arnisa,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

D
Denisa Zhollanji
Yes⭐️

Hello🤗
Thank you for your message!
I am very satisfied with my purchases at Enzo Attini.
One day at work, I happened to come across your website on my phone and after opening the photos I saw two produkts such as glasses and a watch that I just got and decidet to try them.
I can say that I am very happy that I got them because both the glasses and the watch are very luxurious and make a difference with every brand I have seen and tried to date.
Thank you Enzo Attini!
You are the best⭐️⭐️⭐️

Dear Denisa,

We're so glad that you like your Enzo Attini watch & sunglasses so much.
Thank you very much for your kind and detailed review, it makes us very happy and we really appreciate it! Your satisfaction is our main priority!❤️

Regards,
Enzo Attini