Trulli / Swiss Movement
Trulli / Swiss Movement
Trulli / Swiss Movement
Trulli / Swiss Movement
Trulli / Swiss Movement
Trulli / Swiss Movement
Trulli / Swiss Movement
Trulli / Swiss Movement

Trulli / Swiss Movement

Çmimi i zakonshëm €599 Çmimi i ofertës €299
(Ju kurseni: €300 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Suzi Rrucaj

Super

Dear Suzi

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

E
Ermir Xama

Trulli / Swiss Movement

Dear Ermir,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

SPECIFIKAT & RRIPI DHURATË

Inspirimi & Dizajni

"Trulli", banesa prej guri gëlqeror të gjetura në rajonin jugor të Pulias. Trulli i Alberobellos si një ansambël arkitekturor urban historik është i ruajtur mirë dhe autentik në formën dhe dizajnin, materialet, mjedisin, shpirtin dhe ndjenjën e tij.

Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Detaje

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë
kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Lëkurë Italiane

Lëkura Italiane e përdorur për rripat e orës njihet si më e mira në industrinë e modës luksoze dhe kjo për shkak të cilësisë së lartë të përpunimit. Artizanët italianë e përpunojnë atë vetëm me produkte natyrale me disa nga teknikat më të lashta romake.

Xham zafir

Shumë transparent dhe i çmuar, xhami i zafirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve. Për të reduktuar reflektimin, xhami prej zafiri ka të aplikuar shtresa komplekse kundra reflektimit (Anti-reflective coating) të cilat rrisin efiçencën e dritës.

National geographic

“ Italian elegance and Swiss precision meet in a luxury manner ”

Life Magazine Germany

“Enzo Attini has transformed the ordinary into the extraordinary.”

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Suzi Rrucaj

Super

Dear Suzi

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

E
Ermir Xama

Trulli / Swiss Movement

Dear Ermir,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini