Torre di Pisa Automatic - Mesh Strap / Swiss Movement
Torre di Pisa Automatic - Mesh Strap / Swiss Movement
Torre di Pisa Automatic - Mesh Strap / Swiss Movement
Torre di Pisa Automatic - Mesh Strap / Swiss Movement
Torre di Pisa Automatic - Mesh Strap / Swiss Movement

Torre di Pisa Automatic - Mesh Strap / Swiss Movement

Çmimi i zakonshëm €4.000 Çmimi i ofertës €2.000
(Ju kurseni: €2.000 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

SPECIFIKAT

• KASA : Ngjyrë Argjendi, masa (40mm x 10.4mm), material inoks (stainless steel 316L ), ka një numër serial unik, i cili garanton që ju mbani në dorë një orë unike
• XHAMI : Xham zafiri, anti reflektim
• FUSHA : Bakër, me akrepa mat dhe me shkëlqim
• MEKANIZMI : Zvicerian , Mekanizëm mekanik & automatik, Frekuencë 28'800 A/h (4Hz), (Power Reserve 38 Hour), 26 gurë të çmuar 
• FUNKSIONET : Orë, Minuta, Sekonda, Datë
• TESTUAR NË : 5 ATM
• RRIP METALIK :  Material inoks (stainless steel 316), i përshtatshëm për të gjitha masat e dorës.
• KUTIA : Paketim premium, përfshin një libër instruksioni përdorimi dhe mirëmbajtjeje si dhe përmasat e kutisë janë 115 x115 x95mm

 

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)