Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.
Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.
Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.
Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.
Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.
Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.
Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.

Taj Mahal / Tortoise & Gold Color + Dark Green Lens.

Çmimi i zakonshëm €669 Çmimi i ofertës €199
(Ju kurseni: €470 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Syzet Enzo Attini kanë shumë detaje fashion, ato jane kombinimi perfekt i dizajnit  ikonik  të ndërthurur me punën fantastike të dizenjuesve italianë të markës Enzo Attini.


 

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Specifikat

Dizajni

Dizenjatorët italianë të syzeve shquhen për stilin elegant dhe kreativitetin e tyre të pazëvendësueshëm.

Në koleksionin e syzeve, dizenjatorët e Enzo Attini e kanë shprehur mjeshtërinë e tyre nëpërmjet formave të sofistikuara dhe detajeve të hollësishme. Syzet e krijuara prej tyre, sjellin një kombinim të harmonizuar mes trashëgimisë italiane dhe inovacionit më të fundit në botën e modës.

Rezultati  i këtyre krijimeve, është koleksioni ynë unik i syzeve, me cilësi të jashtëzakonshme dhe karakter të veçantë.

Skeleti

Skeletet e syzeve të përpunuara me mjeshtëri, janë realizuar me materiale të cilësisë së lartë si: titan, acetat bio, najlon organik dhe inoks.

Kombinimi i linjave të hollësishme dhe detajeve të mrekullueshme krijon një stil unik, duke ofruar syze të mrekullueshme dhe estetikisht të bukura që kapërcejnë trendet aktuale dhe shprehin shkëlqimin e përjetshëm të dizajnit italian.

Lentet

Lentet najlon të syzeve shquhen për cilësi të jashtëzakonshme. Ato ofrojnë kualitet optik të lartë, me pamje të qartë dhe të përshtatshme për sytë.

Gjithashtu, janë të qëndrueshme, shumë rezistente ndaj kohës dhe ofrojnë mbrojtje të lartë ndaj rrezeve UV.

Përveç kësaj, lentet najlon janë të lehta dhe disponojnë një gamë të gjerë ngjyrash dhe stilimesh, duke përshtatur dizenjimin dhe preferencat individuale. Kjo i bën ato zgjedhje të shkëlqyer për syze të cilësisë së lartë.

Punimi me dorë

Transformoi ato lehtësisht në syze optike

Ky model i syzeve Enzo Attini është lehtësisht i transformueshëm në syze optike. Skeleti i tyre është lehtësisht i modifikueshëm, mjafton të hiqen lentet dhe të zëvëndësohen me lente optike.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)