Rrip lëkure blu / Togza ngjyre Silver

Rrip lëkure blu / Togza ngjyre Silver

Çmimi i zakonshëm €99 Çmimi i ofertës €49
(Ju kurseni: €50 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×
Rripi prej lëkure Italiane (nga të dyja anët), blu, me përmasa të rregullueshme  (gjerësi 20mm dhe përmasë kyçi nga 14 - 23 cm).

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)