Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

Çmimi i zakonshëm €559 Çmimi i ofertës €279
(Ju kurseni: €280 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Customer Reviews

Based on 38 reviews
100%
(38)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Erisa Moglica

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

Dear Erisa,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

F
Florjan Dervishi

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

Dear Florjan,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

E
Erjola Bani

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

E dashur Erjola,
Ju falenderojme per pershtypjen tuaj me 5 yje!

Perzemersisht,
Enzo Attini

E
Endrit Gallo

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

I dashur Endrit,
Ju falenderojme per pershtypjen tuaj me 5 yje!

Perzemersisht,
Enzo Attini

E
Edona Besnik

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

E dashur Edona,
Ju falenderojme per pershtypjen tuaj me 5 yje!

Perzemersisht,
Enzo Attini

SPECIFIKAT & RRIPI DHURATË

Inspirimi & Dizajni

Verona është qyteti i dashurisë dhe Romeo dhe Zhuljeta janë një pjesë e madhe e historisë. Çdo ditë turma njerëzish bëjnë rrugën e tyre përmes harkut të ngushtë në oborr për të admiruar dhe fotografuar ballkonin e famshëm.


Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Detaje

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë
kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Lëkurë Italiane

Lëkura Italiane e përdorur për rripat e orës njihet si më e mira në industrinë e modës luksoze dhe kjo për shkak të cilësisë së lartë të përpunimit. Artizanët italianë e përpunojnë atë vetëm me produkte natyrale me disa nga teknikat më të lashta romake.

Xham safir

Shumë transparent dhe i çmuar, xhami i zafirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve. Për të reduktuar reflektimin, xhami prej zafiri ka të aplikuar shtresa komplekse kundra reflektimit (Anti-reflective coating) të cilat rrisin efiçencën e dritës.

National geographic

“ Italian elegance and Swiss precision meet in a luxury manner ”

Life Magazine Germany

“Enzo Attini has transformed the ordinary into the extraordinary.”

Customer Reviews

Based on 38 reviews
100%
(38)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Erisa Moglica

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

Dear Erisa,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

F
Florjan Dervishi

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

Dear Florjan,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

E
Erjola Bani

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

E dashur Erjola,
Ju falenderojme per pershtypjen tuaj me 5 yje!

Perzemersisht,
Enzo Attini

E
Endrit Gallo

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

I dashur Endrit,
Ju falenderojme per pershtypjen tuaj me 5 yje!

Perzemersisht,
Enzo Attini

E
Edona Besnik

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement

E dashur Edona,
Ju falenderojme per pershtypjen tuaj me 5 yje!

Perzemersisht,
Enzo Attini