Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.
Romeo e Giulietta, Verona  / Swiss Movement.

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement.

Çmimi i zakonshëm €559 Çmimi i ofertës €279
(Ju kurseni: €280 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Customer Reviews

Based on 23 reviews
100%
(23)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
Greta Kurti
Enzo Attini

Enzo Attini patjeter nje akseror qe ploteson në detaje paraqitjen e gjithkujt. Shërbim cilësore , staf i mrekullueshëm, vajzat në
Sallon janë kaq mikpritëse dhe shumë te papërtuara. Lusi , vajza qe më
Ka pritur eshte një nder ta. Gjithashtu dhe asistenca virtuale . Të shpejtë , te saktë e të pa përtuar. Enzo Attini aty ku klienti eshte vërtet prijoritet

E dashur Greta,

Faleminderit për përshtypjen tuaj. Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë. Jemi shumë të lumtur që jeni pjesë e familjes së madhe Enzo Attini!

Përzemërsisht,
Stafi Enzo Attini!

O
Ornela Balla

Beautiful watches!

Dear Ornela,
Thank you very much for your review, we really appreciate it! We are glad you choose Enzo Attini!
Regards,
Enzo Attini

E
Evis Mula
Super cute

Like the color . And it makes me feel classy in the same time.

Dear Evis,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

K
Kenri Kazazi
Beautiful very special

I have three wathches and adore all of them

Dear Kenri,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

A
Arnisa Haxhiaj

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement.

Dear Arnisa,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

SPECIFIKAT & RRIPI DHURATË

Inspirimi & Dizajni

Verona është qyteti i dashurisë dhe Romeo dhe Zhuljeta janë një pjesë e madhe e historisë. Çdo ditë turma njerëzish bëjnë rrugën e tyre përmes harkut të ngushtë në oborr për të admiruar dhe fotografuar ballkonin e famshëm.


Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Detaje

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë
kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Lëkurë Italiane

Lëkura Italiane e përdorur për rripat e orës njihet si më e mira në industrinë e modës luksoze dhe kjo për shkak të cilësisë së lartë të përpunimit. Artizanët italianë e përpunojnë atë vetëm me produkte natyrale me disa nga teknikat më të lashta romake.

Xham zafir

Shumë transparent dhe i çmuar, xhami i zafirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve. Për të reduktuar reflektimin, xhami prej zafiri ka të aplikuar shtresa komplekse kundra reflektimit (Anti-reflective coating) të cilat rrisin efiçencën e dritës.

National geographic

“ Italian elegance and Swiss precision meet in a luxury manner ”

Life Magazine Germany

“Enzo Attini has transformed the ordinary into the extraordinary”.

Customer Reviews

Based on 23 reviews
100%
(23)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
Greta Kurti
Enzo Attini

Enzo Attini patjeter nje akseror qe ploteson në detaje paraqitjen e gjithkujt. Shërbim cilësore , staf i mrekullueshëm, vajzat në
Sallon janë kaq mikpritëse dhe shumë te papërtuara. Lusi , vajza qe më
Ka pritur eshte një nder ta. Gjithashtu dhe asistenca virtuale . Të shpejtë , te saktë e të pa përtuar. Enzo Attini aty ku klienti eshte vërtet prijoritet

E dashur Greta,

Faleminderit për përshtypjen tuaj. Kënaqësia e klientit është prioriteti ynë. Jemi shumë të lumtur që jeni pjesë e familjes së madhe Enzo Attini!

Përzemërsisht,
Stafi Enzo Attini!

O
Ornela Balla

Beautiful watches!

Dear Ornela,
Thank you very much for your review, we really appreciate it! We are glad you choose Enzo Attini!
Regards,
Enzo Attini

E
Evis Mula
Super cute

Like the color . And it makes me feel classy in the same time.

Dear Evis,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

K
Kenri Kazazi
Beautiful very special

I have three wathches and adore all of them

Dear Kenri,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

A
Arnisa Haxhiaj

Romeo e Giulietta, Verona / Swiss Movement.

Dear Arnisa,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini