Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens
Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens

Portofino / Tortoise Red + Dark Brown Lens

Çmimi i zakonshëm €298 Çmimi i ofertës €149
(Ju kurseni: €149 )
/


Syzet Enzo Attini kanë shumë detaje fashion, ato jane kombinimi perfekt i dizajnit  ikonik  të ndërthurur me punën fantastike të dizenjuesve italianë të markës Enzo Attini.

• NGJYRA E LENTES :  Kafe e errët
• MBROJTA UV : Mbrojtje 100% UVA dhe UVB
• MATERIALI I LENTES : Nylon organik, pa BPA
• ME POLARIZIM : Jo
• LENTE REZISTENTE NDAJ GODITJES : Po
• NGJYRA E SKELETIT : Tortoise Red
• MATERIALI I SKELETIT : Bio Acetate

• PËRMASAT :  47-19-145
• PUNUAR ME DORË : Po

 

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)