Piazza della Signoria / Swiss Movement
Piazza della Signoria / Swiss Movement
Piazza della Signoria / Swiss Movement
Piazza della Signoria / Swiss Movement
Piazza della Signoria / Swiss Movement

Piazza della Signoria / Swiss Movement

Çmimi i zakonshëm €559 Çmimi i ofertës €279
(Ju kurseni: €280 )
/


1.Si të vendosim orën në gjendje pune? 

Për të parë videon se si të vendosim orën në punë klikoni  dhe si të ndërrojmë dhe regjistrojmë rripat metalik klikoni këtu.

2. Cilat janë mënyrat e pagesës?

 Enzo Attini.al ofron këto mënyra pagese:

- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri dhe Kosovë 

- Blerje me këste direkt në dyqanin tonë online pa lëvizur nga shtëpia ose në atë fizik në Tiranë.

- Pagesë me Kartë Krediti / /Debiti (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS).

- Pagesë me PAYPAL EXPRESS CHECKOUT.

- Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 3. Sa vonon dërgesa?


-Për dërgesat brënda Tirane porosia vjen brënda 1-2 orësh.

-Për dërgesat brënda Shqipërisë, 1-2 ditë.

-Për dërgesat në Kosovë, 3-5 ditë.

-Për dërgesat nëper botë, 3-5 ditë.

4. A ekziston mundësia për të bërë pagesë me këste?

 -Po patjetër, për të blerë me këste ju mund të aplikoni direkt nga shtëpia duke klikuar në butonin e kuq BLI ME KËSTE ose duke u  paraqitur pranë pikës tonë fizike në adresën e mëposhtme:


ENZO ATTINI SHQIPËRI / RISHITËS I AUTORIZUAR

Adresa : Rruga “Mine Peza”, Pallati Nr.2, Dyqani Electronic Line/Apple,  Tiranë

Orari: E Hënë-E Shtunë/10am-8pm info@enzoattini.al

Mob:+355 677168900

5. A ekziston mundësia e pagesës me këste në Kosovë?

 - Për momentin, nuk ekziston mundësia e pagesave me këse në Kosovë, por jemi duke u përpjekur për ta sjellë si shërbim së shpejti edhe atje.

6. A keni dyqan fizik?

 -Po ne kemi dyqan Fizik. Nëse dëshironi të shikoni modelet e orave tona nga afër, na vizitoni në adresën tonë:


ENZO ATTINI SHQIPËRI / RISHITËS I AUTORIZUAR

Adresa : Rruga “Mine Peza”, Pallati Nr.2, Pranë Dyqanit Electronic Line/Apple,  Tiranë

Orari: E Hënë-E Shtunë/10am-8pm info@enzoattini.al

Mob:+355 677168900

7. A kanë garanci?

 -Po sigurisht. Orat Enzo Attini kanë 2 vite garanci nderkombetare.

8. Pjesa e rripave dhe e kasës, a është e larë në ar?

 -Po, jane te lara me Ar 18 karat me trashësi 1 micron.

9. A është orë për meshkuj apo për femra ?

-Dizajni dhe madhësia 40 mm e orës është studiuar dhe krijuar për të qënë e përshtatshme për të dyja gjinitë.10. A bëni dërgesa në qyetet e tjera përveç Tiranës?

 -Sigurisht, ne mbulojmë çdo qytet dhe fshat të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë.

11. A ka çertifikatë për orën?

 -Çdo orë Enzo Attini përvec Çertifikatës së Përdorimit vjen dhe me një numër serial të gdhendur në pjesën e pasme të orës, i cili është unik dhe lidhet me emër,mbiemër të bleresit.

12. A janë orat origjinale?

 -Për të patur siguri mbi blerjen që ju bëni, ne ju këshillojmë  që ju ta porosisni atë  vetëm në dyqanin tonë fizik ose në dyqanet zyrtare ENZO ATTINI  online:

www.enzoattini.al

www.enzoattini.it

www.enzoattini.eu

www.enzoattini.com

 -Për të vërtetuar që ora është Autentike ju mund të dërgoni një email me modelin e ores dhe numrin e saj unik i cili ndodhet në pjesën e pasme të saj tek info@enzoattini.com dhe kompania mëmë do t’ju konfirmojë nëse ora është autentike si dhe kujt i përket ajo.

13. Çfarë të dhënash duhen për të bërë porosinë?

 -Nese ju dëshironi ta bëni vetë blerien në dyqanin tonë online www.enzoattini.al,të dhënat që duhet të plotësoni janë: Emër, Mbiemër, Adresa juaj, Emaili (opsional) dhe nr. i telefonit.

Ju mund të zgjidhni të bëni pagese me kartë, PayPal ose dhe pagesë Cash në momentin e dorëzimit.

 14. A janë orat rezistente ndaj ujit ?

Të gjithë orët tona janë testuar nën presionin 5 ATM.

Kjo është një orë që ju mund ta trashëgoni dhe ne ju ekomandojmë që ta hiqni orën nga dora përpara se të futeni në dush, kur notoni ose në çdo lloj aktiviteti që përfshin ekspozimin ndaj ujit.

r më tepër referojuni tabelës së mëposhtme.

 

 15. Përse Enzo Attini ?

16. Materiali i byzylykut?

Materiali eshte Inoks, 316 L, larje me Ar 18 karat, 1 micron

17. Materiali i syzeve?

Skeleti perbehet nga materiali Cellullose Acetate me pjese metalike inoksi 316 L, ndersa xhamat jane polycarbonat dhe pa polarizim

18. A kanë garanci syzet  dhe byzylykët Enzo Attini ?

- Jetëgjatsia e syzeve dhe byzylykeve tone lidhet ngushtë me mënyrën e përdorimit, ndaj ne nuk japim garanci për to. Por, ju sigurojmë që ne kemi bëre maksimumin e mundshëm që të arijmë cilësinë më maksimale që mund të ofrohet.

 

KUSHTET E GARANCISË

Ora juaj Enzo Attini ka një garanci prej 2 vitesh nga data e blerjes nën kushtet e kësaj garancie.
Garancia mbulon vetëm problemet e mekanizmit. Klienti duhet të ruajë me kujdes kutinë dhe manualet e përdorimit deri në periudhën e mbarimit të garancisë.

Enzo Attini nuk do ta pranojë kërkesën e garancisë, nëse ora ka shenja të dukshme keqpërdorimi.

Defektet e fabrikimit nuk përfshijnë humbjen e pjesëve, dëmtimet nga përdorimi i përditshëm (futja ne ujë) ose dëmet që shkaktohen pas rënies në tokë të produktit apo goditjeve. Enzo Attini teknikisht nuk mer përsipër dhe nuk mund të riparojë lëkurën e dëmtuar të rripave (lëkura autentike ka një cikël jete të vetin).

Për riparimin brenda periudhës dhe kushteve të garancisë, klienti duhet të dërgojë një email tek stafi i suportit duke i kontaktuar në: suport@enzoattini.al

Të gjithë orët janë të testuara nën presionin 5 ATM.

Ne rekomandojmë që ta hiqni orën nga dora përpara se të futeni në dush, kur notoni ose në çdo lloj aktiviteti që përfshin ekspozimin ndaj ujit, pasi garancia nuk mbulon në asnjë rast dëme të shkaktuara nga lagështira.

Referojuni tabelës së mëposhtme:

 

Garancia nuk mbulon:

Ndryshimet estetike që ndodhin nga përdorimi i përditshëm dhe nga koha ( p.sh sipërfaqe të gërvishtur, ndryshim ngjyre dhe/ose materiali të orës dhe rripit).
Dëmtimet (duke përfshirë këtu dëmtimin nga lagështira) të shkaktuara nga përdorimi jo i duhur, mungesa e kujdesit ose aksidentet (goditjet, shtypjet, përplasjet, thyerja e xhamit etj.).
Dëmtimet e shkaktuara nga zjarri ose katastrofat natyrore (psh tërmetet).
Dëmtimet e shkaktuara nga hapja dhe riparimet e orës nga vetë klienti ose nga persona joprofesionistë (p.sh për zëvendësim baterie ose shërbim riparimi ).
Garancia është e pavlefshme nëse ora është dëmtuar aksidentalisht, nga neglizhenca, nga persona joprofesionistë ose faktorë të tjerë.

Kthim për  riparim ose garanci

Garancia ofron vetëm riparimin e orës për defektet e fabrikimit, i cili bëhet brenda një periudhe 30 ditore. Ajo NUK ofron ndërrimin e orës me një të re në asnje rast.
Kostot e transportit për dërgimin dhe marrjen e produktit mbulohen nga vete klienti. ( nuk mbulohen nga Enzo Attini).
Enzo Attini kryen pa pagesë vetëm diagnostikimin e orës dhe përcakton nëse difekti i pajisjes mbulohet apo jo nga garancia.
Nëse ora ka një problem i cili nuk mbulohet nga garancia, klientit i komunikohet paraprakisht kostoja e riparimit, dhe pagesa totale (së bashku me transportin)  kryhet në momentin që ai e merr në dorëzim.

 

Enzo Attini ofron transport të shpejtë në të gjithë botën.

Nga çdo vend i botës ju mund të porosisni vetë produktin tek www.enzoattini.al duke kryer pagesë me kartë ose PayPal.

- Produkti ju vjen brenda  një kohë 5 - 7 ditë (ditë pune)  me postën FedEx.

Vetëm për rajonin e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë ofrojmë opsionin e pagesën ne dorëzim dhe nëse e porosisni orën tuaj të preferuar me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose  me telefonatë, porosia për ju do të ndiqet manualisht nga stafi ynë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brenda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve (ditë pune) me postën tonë.

- Produkti në Kosovë vjen për  1-2  ditë pune me postën tonë. 

Produkti në Maqedoni vjen për  1-5  ditë pune me postën tonë.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

SPECIFIKAT & RRIPI DHURATË

Inspirimi & Dizajni

Piazza della Signoria është një shesh i projektuar në formën e shkronjës W dhe ndodhet në Firenze. Është pika kryesore e origjinës dhe historisë së Republikës së Firenzes dhe ende ruan reputacionin e saj si qendra politike e qytetit. Është vendtakimi i fiorentinëve dhe turistëve të shumtë.

Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Lëkurë Italiane

Lëkura Italiane e përdorur për rripat e orës njihet si më e mira në industrinë e modës luksoze dhe kjo për shkak të cilësisë së lartë të përpunimit. Artizanët italianë e përpunojnë atë vetëm me produkte natyrale me disa nga teknikat më të lashta romake.

Xham zafir

Shumë transparent dhe i çmuar, xhami i zafirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve.

Për të reduktuar reflektimin, xhami prej zafiri ka të aplikuar shtresa komplekse kundra reflektimit (Anti-reflective coating) të cilat rrisin efiçencën e dritës.

Orë luksoze me një çmim të drejtë

Lexoni më tepër

National geographic

“ Italian elegance and Swiss precision meet in a luxury manner ”

Life Magazine Germany

“Enzo Attini has transformed the ordinary into the extraordinary.”

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)