Piazza del Plebiscito / Black  + Dark Black Lens
Piazza del Plebiscito / Black  + Dark Black Lens
Piazza del Plebiscito / Black  + Dark Black Lens
Piazza del Plebiscito / Black  + Dark Black Lens
Piazza del Plebiscito / Black  + Dark Black Lens
Piazza del Plebiscito / Black  + Dark Black Lens
Piazza del Plebiscito / Black  + Dark Black Lens

Piazza del Plebiscito / Black + Dark Black Lens

Çmimi i zakonshëm €829 Çmimi i ofertës €249
(Ju kurseni: €580 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

 

Syzet Enzo Attini kanë shumë detaje fashion, ato jane kombinimi perfekt i dizajnit  ikonik  të ndërthurur me punën fantastike të dizenjuesve italianë të markës Enzo Attini.

•⁠  ⁠NGJYRA E LENTES :  E zezë e errët
•⁠  ⁠MBROJTA UV : Mbrojtje 100% UVA dhe UVB
•⁠  ⁠MATERIALI I LENTES : Nylon organik, pa BPA
•⁠  ⁠ME POLARIZIM : Po
•⁠  ⁠LENTE REZISTENTE NDAJ GODITJES : Po
•⁠  ⁠NGJYRA E SKELETIT : E zezë
•⁠  ⁠MATERIALI I SKELETIT : Bio Acetate
•⁠  ⁠PËRMASAT : 48-21-148
•⁠  ⁠PUNUAR ME DORË : Po


 

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)