Piazza dei Signori - Mesh Strap / Swiss Movement.
Piazza dei Signori - Mesh Strap / Swiss Movement.
Piazza dei Signori - Mesh Strap / Swiss Movement.
Piazza dei Signori - Mesh Strap / Swiss Movement.
Piazza dei Signori - Mesh Strap / Swiss Movement.

Piazza dei Signori - Mesh Strap / Swiss Movement.

Çmimi i zakonshëm €14.000 Çmimi i ofertës €7.000
(Ju kurseni: €7.000 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

• KASA : Ngjyrë Gold, e larë me flori 18 karat,  masa (40mm x 8.9mm), material inoks (stainless steel material 316L ), ka një numër serial unik, i cili garanton që ju mbani në dorë një orë unike
• XHAMI : Xham zafiri, anti reflektim
• FUSHA : Bakër, me akrepa mat dhe me shkëlqim
• MEKANIZMI : Zvicerian, Quartz, 5 gurë të çmuar
• FUNKSIONET : Orë, Minuta
• TESTUAR NË : 5 ATM
• RRIPI METALIK :  Material inoks (stainless steel material 316) , Gold, i larë me flori 18 karat, i përshtatshëm për të gjitha masat e dorës
• KUTIA : Paketim premium, përfshin një libër instruksioni përdorimi dhe mirëmbajtjeje si dhe përmasat e kutisë janë 115 x115 x95mm

GURËT E ÇMUAR

Bezel : 72 gurë të vegjël të bardhë Zirkon & 36 gurë të mëdhenj të bardhë Zirkon 

Dial :    4 gurë zafiri blu, 0.8Ct

Crown : 1 gur të bardhë Zirkon

 

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)