Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.
Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.

Murano / Tortoise Red + Dark Black Lens.

Çmimi i zakonshëm €398 Çmimi i ofertës €199
(Ju kurseni: €199 )
/


Syzet Enzo Attini kanë shumë detaje fashion, ato jane kombinimi perfekt i dizajnit  ikonik  të ndërthurur me punën fantastike të dizenjuesve italianë të markës Enzo Attini.

• NGJYRA E LENTES :  E zezë e errët
• MBROJTA UV : Mbrojtje 100% UVA dhe UVB
• MATERIALI I LENTES : Nylon organik, pa BPA
• ME POLARIZIM : Po
• LENTE REZISTENTE NDAJ GODITJES : Po
• NGJYRA E SKELETIT : Tortoise Yellow
• MATERIALI I SKELETIT : Bio Acetate
• PËRMASAT :  47-21-145
• PUNUAR ME DORË : Po

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)