Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.
Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.

Piazza San Marco / Tortoise & Gold Color + Dark Black Lens.

Çmimi i zakonshëm €398 Çmimi i ofertës €199
(Ju kurseni: €199 )
/


Syzet Enzo Attini kanë shumë detaje fashion, ato jane kombinimi perfekt i dizajnit  ikonik  të ndërthurur me punën fantastike të dizenjuesve italianë të markës Enzo Attini.

 

• NGJYRA E LENTES :  E zezë e errët
• MBROJTA UV : Mbrojtje 100% UVA dhe UVB
• MATERIALI I LENTES : Nylon organik, pa BPA
• ME POLARIZIM : Jo
• LENTE REZISTENTE NDAJ GODITJES : Po
• NGJYRA E SKELETIT : Tortoise & me pjesë metalike ngjyre Gold (larje me flori 18 karat)
• MATERIALI I SKELETIT : Bio Acetate / Stainless Steel 316L
• PËRMASAT :  53-20-145
• PUNUAR ME DORË : Po


Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)