Castello di Miramare - President Bracelet / Swiss Movement
Castello di Miramare - President Bracelet / Swiss Movement
Castello di Miramare - President Bracelet / Swiss Movement
Castello di Miramare - President Bracelet / Swiss Movement
Castello di Miramare - President Bracelet / Swiss Movement

Castello di Miramare - President Bracelet / Swiss Movement

Çmimi i zakonshëm €879 Çmimi i ofertës €439
(Ju kurseni: €440 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

SPECIFIKAT

Inspirimi & Dizajni

"Castello di Miramare" u ndërtua nga Archduke Ferdinand Maximilian i Hapsburgut për gruan e tij të bukur, Charlotte të Belgjikës në vitin 1860. Stili pasqyron interesat artistike të arkidukës, i cili ishte njohur me stilet arkitekturore eklektike të Austrisë, Gjermanisë dhe Anglisë.

Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Zinxhir luksoz

Zinxhir luksoz dhe i sofistikuar, materiali inoks (stainless steel 316L ), i cili përmbush absolutisht pritshmëritë tuaja.
Elegant dhe rezistent, ky zinxhir është i rehatshëm dhe përshtatet në mënyrë perfekte me kyçin e dorës tuaj.
Madhësia është e rregullueshme, me hallka të lëvizshme.

Xham zafir

Shumë transparent dhe i çmuar, xhami i zafirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve. Për të reduktuar reflektimin, xhami prej zafiri ka të aplikuar shtresa komplekse kundra reflektimit (Anti-reflective coating) të cilat rrisin efiçencën e dritës.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)