Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.
Castel del Monte / Swiss Movement.

Castel del Monte / Swiss Movement.

Çmimi i zakonshëm €1.599 Çmimi i ofertës €699
(Ju kurseni: €900 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

SPECIFIKAT & RRIPI DHURATË

Inspirimi & Dizajni

Kjo keshtjellë është porositur nga Frederiku II rreth vitit 1240 dhe është përfshirë nga UNESCO në Listën e Trashëgimisë Botërore. E konsideruar universalisht një shembull gjenial i arkitekturës mesjetare, kështjella bashkon elemente të ndryshme stili, nga prerja romane e luanëve në hyrje të kornizës gotike të kullave, te arti klasik i dekorimeve të brendshme e deri te struktura mbrojtëse e arkitekturës.


Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Detaje

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë
kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Lëkurë Italiane

Lëkura Italiane e përdorur për rripat e orës njihet si më e mira në industrinë e modës luksoze dhe kjo për shkak të cilësisë së lartë të përpunimit.

Artizanët italianë e përpunojnë atë vetëm me produkte natyrale me disa nga teknikat më të lashta romake.

Xham zafiri

humë transparent dhe i çmuar, xhami i safirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve.

Për të reduktuar reflektimin, xhami i safirit ka veshje komplekse anti-reflektuese që rrisin qartësinë në fushën e orës.

Orë luksoze me një çmim të drejtë

Lexo më tepër

National geographic

“ Italian elegance and Swiss precision meet in a luxury manner ”

Life Magazine Germany

“Enzo Attini has transformed the ordinary into the extraordinary”.

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)