Rrip lëkure kaf / Togza Gold
Rrip lëkure kaf / Togza Gold

Rrip lëkure kaf / Togza Gold

Çmimi i zakonshëm €49
/


PAGUAJ ME KËSTE
×
Rripi prej lëkure Italiane (nga të dyja anët), kaf, me përmasa të rregullueshme  (gjerësi 20mm dhe përmasë kyçi nga 14 - 23 cm).

Ju mund të pëlqeni gjithashtu