Rrip lëkure i zi / Togza Silver
Rrip lëkure i zi / Togza Silver

Rrip lëkure i zi / Togza Silver

Çmimi i zakonshëm €99 Çmimi i ofertës €49
(Ju kurseni: €50 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×
Rripi prej lëkure Italiane (nga të dyja anët), i zi, me përmasa të rregullueshme  (gjerësi 20mm dhe përmasë kyçi nga 14 - 23 cm).