Rrip lëkure kaf / Togza Rose Gold
Rrip lëkure kaf / Togza Rose Gold

Rrip lëkure kaf / Togza Rose Gold

Çmimi i zakonshëm €99 Çmimi i ofertës €49
(Ju kurseni: €50 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×
Rripi prej lëkure Italiane (nga të dyja anët), kafe, me përmasa të rregullueshme  (gjerësi 20mm dhe përmasë kyçi nga 14 - 23 cm).