Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.
Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.

Big Ben / Shiny Brown + Dark Brown Lens.

Çmimi i zakonshëm €498 Çmimi i ofertës €249
(Ju kurseni: €249 )
/


Syzet Enzo Attini kanë shumë detaje fashion, ato jane kombinimi perfekt i dizajnit  ikonik  të ndërthurur me punën fantastike të dizenjuesve italianë të markës Enzo Attini.

  

• NGJYRA E LENTES : Kafe e errët
• MBROJTA UV : Mbrojtje 100% UVA dhe UVB
• MATERIALI I LENTES : Nylon organik, pa BPA
• ME POLARIZIM : Jo
• LENTE REZISTENTE NDAJ GODITJES : Po
• NGJYRA E SKELETIT : Kafe me shkëlqim & Tortoise Red
• MATERIALI I SKELETIT : Bio Acetate
• PËRMASAT : 55-20-143
• PUNUAR ME DORË : Po

 

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)