BEHU INFLUENCER APLIKO TANI

Part time

MIRË SE ERDHËT NE PROGRAMIN E INFLUENCERAVE SHQIPËTARE TEK ENZO ATTINI


Nëse mendon se je ekspert i rrjeteve sociale, ndihu i pavarur dhe apliko të bashkëpunosh me ne si Influencer për Enzo Attini.


Jepni detajet tuaja ne lidhje me rrjetet tuaja sociale duke aplikuar me poshte.


Stafi yne do ju kontaktoje shum shpejt per nje takim.

||||||||||||saOoca8jiyLSIi95|||PART_TIME|||EUR|||HOUR|||single||||||||||||false

FORMATI I APLIKIMIT

* Kërkohet

Faleminderit. Aplikimi juaj u dërgua me sukses.