Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.
Lago di Garda / Swiss Movement.

Lago di Garda / Swiss Movement.

Çmimi i zakonshëm €659 Çmimi i ofertës €329
(Ju kurseni: €330 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Customer Reviews

Based on 4 reviews
75%
(3)
25%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Arben Kola
Superb ☀️

Keep it this way...

Dear Arben,
Thank you very much for your review, we really appreciate it! We are glad you choose Enzo Attini!
Regards,
Enzo Attini

Z
Zamira Rama

Lago di Garda / Swiss Movement.

Dear Zamira,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

E
Ema Arapi
Just perfect!

E molto bella, verde e la mia preferita,fasion e sopra tutto a un mecanismo perfeta.
Grazzie Enzo Attini 🙏

Cara Ema,
Apprezziamo molto la vostra recensione.

Cordiali saluti,
Enzo Attini

E
Ergest Gjoshi

Lago di Garda / Swiss Movement.

SPECIFIKAT & RRIPI DHURATË

Inspirimi & Dizajni

"Lago di Garda" është liqeni më i madh në Itali. I pasur me monumente historike, kështjella dhe fortesa, ofron një pasqyrë të historisë së saj të pakrahasueshme.

Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Detaje

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë
kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Lëkurë Italiane

Lëkura Italiane e përdorur për rripat e orës njihet si më e mira në industrinë e modës luksoze dhe kjo për shkak të cilësisë së lartë të përpunimit. Artizanët italianë e përpunojnë atë vetëm me produkte natyrale me disa nga teknikat më të lashta romake.

Xham zafir

Shumë transparent dhe i çmuar, xhami i zafirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve. Për të reduktuar reflektimin, xhami prej zafiri ka të aplikuar shtresa komplekse kundra reflektimit (Anti-reflective coating) të cilat rrisin efiçencën e dritës.

National geographic

“ Italian elegance and Swiss precision meet in a luxury manner ”

Life Magazine Germany

“Enzo Attini has transformed the ordinary into the extraordinary”.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
75%
(3)
25%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Arben Kola
Superb ☀️

Keep it this way...

Dear Arben,
Thank you very much for your review, we really appreciate it! We are glad you choose Enzo Attini!
Regards,
Enzo Attini

Z
Zamira Rama

Lago di Garda / Swiss Movement.

Dear Zamira,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

E
Ema Arapi
Just perfect!

E molto bella, verde e la mia preferita,fasion e sopra tutto a un mecanismo perfeta.
Grazzie Enzo Attini 🙏

Cara Ema,
Apprezziamo molto la vostra recensione.

Cordiali saluti,
Enzo Attini

E
Ergest Gjoshi

Lago di Garda / Swiss Movement.