Murano - Luxury Rollerball Pen
Murano - Luxury Rollerball Pen
Murano - Luxury Rollerball Pen
Murano - Luxury Rollerball Pen
Murano - Luxury Rollerball Pen

Murano - Luxury Rollerball Pen

Çmimi i zakonshëm €4.500 Çmimi i ofertës €3.500
(Ju kurseni: €1.000 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

 

Eleganca në të shkruar e stilolapsave luksoze Enzo Attini

 Një stilolaps luksoz Enzo Attini është më shumë se një mjet shkrimi; është një deklaratë e stilit dhe sofistikimit.  Ato janë simbole të përkushtimit ndaj përsosmërisë, një festë e mjeshtërisë dhe një udhëtim në botën e finesës. Zotërimi i një stilolapsi Enzo Attini nuk është thjesht një blerje; është një përvojë. Nga dhomat e mbledhjeve e deri tek hapësirat krijuese, këto stilolapsa e lartësojnë aktin e të shkruarit në një formë arti.

Që në momentin që e shpaketoni,  ju bëheni pjesë e një trashëgimie të shijes së rafinuar dhe elegancës të përjetshme dhe kështu, çdo moment i kapjes së mendimeve bëhet një përvojë e paharrueshme.


SPECIFIKIME

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)