Misioni ynë

Misioni ynë
Cila është “Pse-ja” jonë?
Ne jemi këtu jo vetëm që të shesim produkte luksi, por edhe për të lidhur 3 gjëra esenciale : Dashurinë, Udhëtimin dhe Kohën.
Jeta është e shtrenjtë për njerëzit, dhe gjëja më e rëndësishme për ta është “Koha”
prandaj ne filluam me orat.
A e dini se sa shumë turistë pëlqejnë të udhëtojnë në Itali në një vit?
Italia ka Trashëgimi Botërore më shumë se çdo shtet në botë dhe tërheq rreth 54 milion turistë cdo vit. A mund ta imagjinoni sesa turistë e kanë vizituar Italinë në 10 vitet e fundit?
Italia qëndron më majën e arkitektures, artit magjepsës, kulturës, modës dhe makinave të shtrenjta dhe luksoze.
Disa nga atraksionet më të preferuara të turistëve janë: "Colosseo di Roma", "Fontana di Trevi", "Piazza di Spagna", "il Ponte di Rialto", "Piazza San Marco di Venezia", "Torre di Pizza" etj.
Ndaj ne filluam me Italinë.
Lidhja midis njerëzve dhe këtij vendi të mrekullueshëm, na frymëzoi të ndalojmë kohën dhe t'ju çojmë përsëri në këto vende kulturore me anën e orave Enzo Attini.
Ne pyetem veten: -Si mundemi ne të ndalojmë kohën dhe të çojmë njerëzit në këto vende të mrekullueshme?
Të dizenjonim Ora të cilat duhet të perfaqsonin vëndet më të mrekullueshme të Italisë, ndaj krijuam koleksionin Italian.
Ne ndërtuam ora që ju dërgojnë në vëndet më të bukura të italisë thjesht duke e kthyer orën pas ju do të shikoni dizajnet më të bukur të Italise të gdhëndur në të.
Enzo Attini
Merr një copëz të Italisë me vete!
 
 

Lësho një koment

Ju lutem vini re, komentet duhet të aprovohen përpara se të publikohen