JA PSE NJERËZIT PO ZGJEDHIN ENZO ATTINI NË VEND TË ORËVE LUKSOZE ME ÇMIM TË EKZAGJERUAR

Arsyet:

Një orë e tillë me dizajn Italian dhe mekanizëm Zviceran, e prodhuar nga një markë e vjetër tradicionale orësh do të kushtonte mbi 1000 Euro.

Markat e vjetra tradicionale shesin më shumë emrin sesa produktin. 

Enzo Attini vendosi ta thyejë këtë traditë duke prodhuar ora luksoze me një çmim të arsyeshëm për të gjithë, duke mos shitur emrin por produktin.

Misioni ynë është të bëjmë luksin të arritshëm për të gjithë dhe pjesë të ditës tuaj.

Me koleksionin tonë të orëve, ne kemi krijuar nje ëndërr globale dhe besojmë që ëndrrat mund të ndahen me të tjerë, dhe kështu, në secilin model të orëve tona, ne fokusohemi në krijimin e një universi ndjenjash, eksperiencash dhe vlerash: si dhe një status të lartësuar.

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran.

E kuruar maksimalisht në çdo detaj, secila orë është dizenjuar me kujdes, për të tërhequr çdo shikim të sofistikuar rreth jush. Secili krijim i Enzo Attini përfaqëson trashëgiminë e pasur kulturore italiane.
ENZO ATTINI, aty ku dizajni i përjetshëm Italian përqafon dekada të përvojës Zvicerane të orëve.