NEW Mens Bracelet - Torre di Pisa Bracelet / Silver
NEW Mens Bracelet - Torre di Pisa Bracelet / Silver
NEW Mens Bracelet - Torre di Pisa Bracelet / Silver

NEW Mens Bracelet - Torre di Pisa Bracelet / Silver

Çmimi normal €49
/
228 në stok

Kolesioni i byzylykëve ka një dizajn të thjeshtë që lidhet ngushtë dhe rri shumë bukur me orën Enzo Attini.
Enzo Attini përdor materiale premium për të prodhuar aksesorë unikë që tërheqin vëmendjen e të gjithëve.

Transporti është falas në të gjithë botën.

Për porosi në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni,  ju mund të porosisni vetë produktin tek www.enzoattini.al ndërsa nëse e porosisni me një mesazh direkt në rrjetet tona sociale ose  me telefonatë, porosia për ju do të ndiqet manualisht nga stafi ynë.

- Produkti në Tiranë ju vjen brënda 1-24 orëve me postën tonë.

- Produkti në rrethet e tjera të Shqipërisë ju vjen brenda 2-3 ditëve me postën tonë.

- Produkti në Kosovë vjen për  5-7 ditë pune me postën tonë. 

Produkti në Maqedoni vjen për  5-14 ditë pune me postën tonë.

- Për porosi brënda Italisë ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.it  , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.

- Për porosi në shtetet e tjera të Europës ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.eu , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.

- Për porosi nëpër shtetet e tjera të botes ju duhet të porosisni produktin tek www.enzoattini.com , ajo vjen tek ju me postën FedEx brenda 3-5 ditëve.

KUSHTET E GARANCISË

Ora juaj Enzo Attini ka një garanci prej 2 vitesh nga data e blerjes nën kushtet e kësaj garancie.
Garancia mbulon vetëm problemet e fabrikimit. Klienti duhet të ruajë me kujdes kutinë dhe manualet e përdorimit deri në periudhën e mbarimit të garancisë.

Enzo Attini nuk do ta pranojë kërkesën e garancisë, nëse ora ka shenja të dukshme keqpërdorimi.

Defektet e fabrikimit nuk përfshijnë humbjen e pjesëve, dëmtimet nga përdorimi i përditshëm (futja ne ujë) ose dëmet që shkaktohen pas rënies në tokë të produktit apo goditjeve. Enzo Attini nuk riparon lëkurën e dëmtuar të produkteve.
Për riparimin brenda periudhës dhe kushteve të garancisë, klienti duhet të dërgojë një email tek stafi i suportit duke i kontaktuar në: suport@enzoattini.al

Të gjithë orët tona janë testuar nën presionin 5 ATM.

Ne rekomandojmë që ta hiqni orën nga dora përpara se të futeni në dush, kur notoni ose në çdo lloj aktiviteti që përfshin ekspozimin ndaj ujit.

Referojuni tabelës së mëposhtme:

Për më shumë informacion, lutemi të vizitoni faqen tonë të internetit www.enzoattini.al

Garancia nuk mbulon:

Ndryshimet estetike që ndodhin nga përdorimi i përditshëm dhe nga koha ( p.sh sipërfaqe të gërvishtur, ndryshim ngjyre dhe/ose materiali të orës dhe rripit).
Dëmtimet (duke përfshirë këtu dëmtimin nga lagështira) të shkaktuara nga përdorimi jo i duhur, mungesa e kujdesit ose aksidentet (goditjet, shtypjet, përplasjet, thyerja e xhamit etj.).
Dëmtimet e shkaktuara nga zjarri ose katastrofat natyrore (psh tërmetet).
Dëmtimet e shkaktuara nga hapja dhe riparimet e orës nga vetë klienti ose nga persona joprofesionistë (p.sh për zëvendësim baterie ose shërbim riparimi ).
Garancia është e pavlefshme nëse ora është dëmtuar aksidentalisht, nga neglizhenca, nga persona joprofesionistë ose faktorë të tjerë.

Kthim për  riparim ose garanci

Garancia ofron riparimin e orës nga defektet e fabrikimit, i cili bëhet brenda një periudhe 30 ditore. Ajo NUK ofron ndërrimin e orës me një të re.
Kostot e transportit për dërgimin dhe marrjen e produktit mbulohen nga vete klienti. ( nuk mbulohen nga Enzo Attini).
Enzo Attini kryen pa pagesë vetëm diagnostikimin e orës dhe përcakton nëse difekti i pajisjes mbulohet apo jo nga garancia.
Nëse ora ka një problem që nuk mbulohet nga garancia, klientit i komunikohet paraprakisht kostoja e riparimit, dhe pagesa totale (së bashku me transportin)  kryhet në momentin që ai e merr në dorëzim.

 

Në dyqanin Enzo Attini.al ofrohen këto mënyra pagese:

 
- Pagesë Kesh, në dorëzim të produktit vetëm në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

 - Pagesë me Kartë Krediti / /Debiti (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, APPLE PAY).

 - Pagesë me PAYPAL EXPRESS CHECKOUT.

 - Pagesë në dyqanin tonë fizik në Tiranë kesh ose me kartë.

 - Blerje me këste në dyqanin tonë  ONLINE dhe tek ai fizik që ndodhet në Tiranë.
 


Vlerësimet

Based on 3 reviews Vlerësimet