BEHU AFFILIATE DHE FITO PARA TANI APLIKO TANI

MIRË SE ERDHËT NE PROGRAMIN AFFILIATE TE ENZO ATTINI.

Bëhuni një pjesë e komunitetit të high-fashion me produkte luksoze dhe fitoni para të shpejta nga aty ku ndodheni.

Gëzoni audiencën tuaj me modelet e orëve Enzo Attini që ata do ti duan me siguri. 

A jeni i apasionuar pas një cilësie dhe dizajnit portreti të orës tone? Atëherë ne mendojmë se do të shkëlqeni në këtë mundësi ekskluzive.

Duke filluar nga 15 eri në 20% komision për të gjitha shitjet qe ju gjeneroni nga rrjetet tuaja sociale.

Raportimi dhe gjurmimi i shitjeve në kohë reale.  

Akses sekret në ofertat ekskluzive, kodet promovuese te dizenjuar posacerisht per audiencen tuaj.


Menaxhimi i përkushtuar nga dhe mbështetje nga Enzo Attini.Si të filloni bashkpunimin me ne?

Është e lehtë, thjesht ndiqni këto 3 hapa të shpejtë për t'u bërë anëtar sot:


1. APLIKIMI.Futni detajet tuaja me poshte dhe përfundoni regjistrimin. 

2. MIRATIMI. Ju do të merrni miratimin tone brenda pak oreve sebashku me nje kod uljesh per Audiencen tuaj.

3. FILLONI TE FITONI TANI. Promovoni produktet tona me kodin e uljes qe ju dhame dhe filloni te fitoni para tani.

REGJISTROHU TANI DHE FITO PARA NGA KU NDODHESH!

||||||||||||wf5vm2vOmPRs6xji|||OTHER|||EUR|||HOUR|||single||||||||||||false

FORMATI I APLIKIMIT

* Kërkohet

Faleminderit. Aplikimi juaj u dërgua me sukses.