Palazzo Ducezio -  President Bracelet / Swiss Movement
Palazzo Ducezio -  President Bracelet / Swiss Movement
Palazzo Ducezio -  President Bracelet / Swiss Movement
Palazzo Ducezio -  President Bracelet / Swiss Movement
Palazzo Ducezio -  President Bracelet / Swiss Movement
Palazzo Ducezio -  President Bracelet / Swiss Movement
Palazzo Ducezio -  President Bracelet / Swiss Movement

Palazzo Ducezio - President Bracelet / Swiss Movement

Çmimi i zakonshëm €1.799 Çmimi i ofertës €899
(Ju kurseni: €900 )
/


PAGUAJ ME KËSTE
×

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Endrit Isufaj

Palazzo Ducezio - President Bracelet / Swiss Movement

Dear Endrit,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini

SPECIFIKAT

Inspirimi & Dizajni

"Palazzo Ducezio" ndodhet në Noto, emërtimin e merr nga Ducezio, themeluesit e qytetit. Projektuar nga Vincenzo Sinatra në 1746, ajo u frymëzua nga pallati francez i shekullit të 17-të. Palazzo Ducezio karakterizohet nga harqe dhe kolona me kapitele jonike dhe segmente inferiore.  

Me këtë orë, Enzo Attini përfaqëson traditën e mrekullueshme të dizajnit italian dhe trashëgimisë kulturore. Esenca e secilit dizajn dhe gdhendja e saj artizanale në kasën e pasme, janë të frymëzuara nga historia, arti dhe trashëgimia kulturore italiane, si dhe nga vendet mahnitëse që shërbejnë si destinacionet më të mrekullueshme në Itali.

Dizajn Italian & Mekanizëm Zviceran

Enzo Attini ka kombinuar historinë dhe trashëgiminë kulturore të artit dhe dizajnit italian me përvojën zviceranë të prodhimit të orëve.

Zinxhir Presidencial

Zinxhir luksoz dhe i sofistikuar, materiali inoks (stainless steel 316L ), i cili përmbush absolutisht pritshmëritë tuaja.
Elegant dhe rezistent, ky zinxhir është i rehatshëm dhe përshtatet në mënyrë perfekte me kyçin e dorës tuaj.
Madhësia është e rregullueshme, me hallka të lëvizshme.

Xham zafir

Shumë transparent dhe i çmuar, xhami i zafirit ka dyfishin e fortësisë së xhamit normal dhe ështe rezistent ndaj gërvishtjeve. Për të reduktuar reflektimin, xhami prej zafiri ka të aplikuar shtresa komplekse kundra reflektimit (Anti-reflective coating) të cilat rrisin efiçencën e dritës.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Endrit Isufaj

Palazzo Ducezio - President Bracelet / Swiss Movement

Dear Endrit,

Thank you very much for your review, we really appreciate it!

Regards,
Enzo Attini